villkor

Privatkonsumenter

För privatkonsumenter gäller distans- och hemförsäljningslagen. Observera dock att: När du beställer hos oss på popdrop.se så gäller inte ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen då det finns bestämmelser i denna lag som begränsar utnyttjandet av den rätten. Eftersom de produkter vi säljer är sådana vi måste tillverka och anpassa efter dina specifika önskemål så hänvisar vi till 11 § kapitel 2 i Distans- och hemförsäljningslagen.

Företagskunder

Vid beställning via Internet gäller köp först efter det att en bekräftelse erhållits från Popdrops ordermottagning, detta sker i allmänhet via e-post om inget är oklart i beställningen. Vid eventuella oklarheter förbehåller Popdrop sig rätten att kontakta beställaren via telefon eller e-post för att bekräfta beställd vara.

Betalningsalternativ

Betalning med Payson payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

Om PaysonFaktura  payson

Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om – – kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda
avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna
nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av
ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning

Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Frakt

Fraktkostnaden baseras på ordersumma. Vi har två fraktklasser (för leveranser inom Sverige): 139 kr (exkl. moms) & fraktfritt. Alla ordrar över 5000 kr är fraktfria, ordrar under 5000 kostar 139 kr i frakt. Fraktkostnaden överstiger alltså aldrig 139 kr.

OBS: Vi levererar ej till boxadresser. Väljer du ändå att vi ska leverera till boxadress tillkommer en avgift om 50-75 kr.

Leveranstider

Leveranser inom Sverige

Leveranstiderna ligger på 3-20 vardagar, beroende på val av produkt och förädling.

Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning pga hög orderingång, lagerslut, förseningar från tillverkaren mm.