om oss

om oss – popdrop

om oss - popdrop drivs av Peter Oretorp och vi riktar oss främst mot musiker och andra scenkonstnärer. Vårt mål är att leverera de bästa produkterna marknaden har att erbjuda när det kommer till scenrelaterade trycksaker. Vi jobbar dessutom alltid för att göra det till bästa tänkbara pris. Vi har närmare 30 års gemensam erfarenhet i vårt nätverk. Vi kan tryck och textil! Vi gör de flesta typer av trycksaker och har ett urval i vår webbshop. Många av våra produkter produceras lokalt i Uppsala för att kunna säkerställa högsta kvalitet och snabba leveranser. Vid stora volymer brukar dock produktionen läggas direkt i fabrik för att hålla kostnaden nere. Självklart har vi som jobbar en bakgrund i Sveriges musikliv, vi vet vad som krävs för att få till det där lilla extra som gör att resultatet inte bara sticker ut utan även är lättarbetat för er.

Har ni snygga bilder från ert senaste gig? Vi printar i högupplöst fotokvalitet! Kontakta oss för info. Vi har självklart alla typer av merchandise i sortimentet. Affischer, flyers, stickers och kläder med mera, det som inte finns på sidan tar vi fram på förfrågan.

Vi jobbar även mot traditionella företag med giveaways, profilkläder, storformat och trycksaker. Vi kan t ex erbjuda riktigt snabba leveranser av visitkort och andra trycksaker i mindre upplaga, men även storformat som vepor och banderoller. När det är bråttom - kolla med popdrop! Popdrop är ett fullservice företag med mycket stort kontaktnät. Kontakta oss så gör vi allt vi kan för att se till att ni blir nöjda med oss som samarbetspartners.

Testa oss gärna! Vi strävar alltid efter att hitta den perfekta balansen mellan lågt pris och hög kvalitet.

om oss – popdrops affärsidé

Popdrop levererar produkterna som gör ert scenliv bättre och vi gör det till en lägre kostnad än våra branschkollegor.

om oss – popdrops vision

Popdrop ska skapa effektiva lösningar som gör att Sveriges musiker har råd att höja ribban och erbjuda sin publik en bättre upplevelse. Vi ska fortsätta att klättra och ta marknadsandelar. Vi ska bli marknadsledande genom att erbjuda de bästa produkterna och lösningarna till ett lägre pris än våra branschkollegor mäktar med.

Alla band ska ha en backdrop!